Om Spirerne

Om Spirerne

Privat pasningstilbud

Jeg har valgt, at det skal være et privat pasningstilbud, da jeg synes, det er vigtigt, at man som forældre selv har indflydelse, på hvem der passer på ens barn. God kemi og tillid mellem os har nemlig stor betydning for barnet og dets tilknytning til og trivsel hos mig. 


Natur og bevægelse

For mig er det vigtigt, at vi kommer ud og oplever naturen i al slags vejr, samt at vi får brugt vores krop og sanser.  Alt sammen på en sjov og lærerig måde. Vi kommer til at lege herhjemme i haven og tage på små ture i den skønne natur omkring os her i Sejs på min ladcykel. 


Tryghed

Hos Spirerne vil I opleve det trygge og nære miljø med en lille børnegruppe på maks 4 børn. Der kommer ingen gæstebørn at forholde sig til, og I er som forældre også fri for at aflevere jeres barn til en fremmed i gæstedagpleje. 
Vi planlægger selv vores dag, og da vi er en lille gruppe, vil den enkeltes behov have stor indflydelse. Struktur og genkendelighed skaber ro i et lille barns hoved, derfor vil vi hver dag have faste rutiner - så de kan bruge energien på at lege og lære. 


Hos Spirerne vil der være TID. Tid til fordybelse, tid til nærvær, tid til omsorg, tid til tryghed. Tid til bare at være barn.